mandag den 8. januar 2018

De bøjede regler for linkbuilding

Linkbuilding er og bliver det nye system til nemt og hurtigt at tjene penge

Linkbuilding er og bliver det nye system til nemt og hurtigt at tjene penge. Og for dig der kender ideen og metoderne bag linkbuilding, er det vigtigt at holde fast i konceptet og ikke ændre spillereglerne.

Hvis de i forvejen stramme regler bliver ændret vil det resultere i at mange dygtige, veluddannede eller selvlærte internetbrugere, vil komme i modvind rent forretningsmæssigt.



Hvis f.eks. Google går ind og laver restriktioner mod linkbuilding

Hvis f.eks. Google går ind og laver restriktioner mod linkbuilding, vil det være til megen besvær for brugere af internettet der prøver at drive forretning. Så har man insider viden omkring internettet skal man holde det inden for sine professionelle kontakter, der ved hvad de har med at gøre så spillereglerne ikke bliver ændret og det fortsat vil være muligt at tjene penge via linkbuilding.

En vigtig ting der er at sige når man bøjer reglerne på internettet

En vigtig ting der er at sige når man bøjer reglerne på internettet er at det altid bliver opdaget med tiden, da der er store søgemaskiner der løbende holder øje med alt bevægelse på internettet, og skulle en af søgemaskinerne ikke opfange snyderiet, opfanger en konkurrent typisk regelbrudene, som oftest ender med en politi anklage.

Kommer politiet først ind i sagen kan det være svært at undgå straf

Kommer politiet først ind i sagen kan det være svært at undgå straf, da der altid vil være et papirspor og andre beviser, om det enten ligger på selve internettet eller på forbryderens egen computer er ikke vigtigt, da politiet så langt henne i en anmeldelse vil have ransagningskendelser, og derfor vil kunne undersøge alle de indblandede parter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Gode råd og tips til SEO og søgemaskineoptimering

Gode råd og tips til SEO og søgemaskineoptimering. Se de gode råd i bloggen og få bedre placeringer til dit site. Begynd på din SEO-rejse m...