onsdag den 10. januar 2018

SEO hjælper til at gøre din netbutik mere kendt for kunder online

Der dukker flere og flere netbutikekr op på nettet og det er blevet nemt at få sin egen netbutik, hvor man sælger alt mellem himmel og jord.



Hvis man har sin egen netbutik, vil man hurtigt opdage behovet for SEO, som er en forkortelse for søgemaskineoptimering eller søgeordsoptimering, som man kan lære meget om online.

SEO - eller søgeordsoptimerning handler om at optimere netbutikken, så den får nogle bedre placeringer i søgereslutaterne på fx. Google. Hvis man som webshop-ejer vil have kunder i butikken, er det vigtigt, at kunderne kan finde ens webshop, og det gør de ved at søge efter ens produkter på eksempelvis Google. 

Søgemaskineoptimering er en langsigtet strategi, idet man ikke bliver synlig i søgeresultaterne fra den ene dag til den anden. Hvis man gerne vil være synlig i søgemaskinerne med det samme, kan man dog betale sig fra det med eksempelvis Facebook annoncering eller Google AdWords. 

På Facebook kan man eksempelvis målrette sine annoncer meget specifikt til bestemte målgrupper. På nettet finder man gode sparringspartnere, som kan hjælpe én videre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Gode råd og tips til SEO og søgemaskineoptimering

Gode råd og tips til SEO og søgemaskineoptimering. Se de gode råd i bloggen og få bedre placeringer til dit site. Begynd på din SEO-rejse m...