mandag den 8. januar 2018

Når SEO bliver lavet af Nørder

Der var engang hvor alt SEO var nemt

Der var engang hvor alt SEO var nemt. Det var dengang hvor man bare skrev et ord tusinde gange, og gjorde teksten lige så hvid som baggrunden hvor den stod på. SEO har forandret sig meget siden dengang, og den har taget mange underlige drejninger i mellemtiden, men for SEO folk er det som oftest sådan at Google er lige hælene på dem.


Det er ikke et spørgsmål om godt og skidt, men det er et spørgsmål om overlevelse for SEO eksperter

Det er ikke et spørgsmål om godt og skidt, men det er et spørgsmål om overlevelse for SEO eksperter og Google. SEO eksperten bliver altid nød til at være et skridt foran Google, og Google kan ikke tåle at lade SEO eksperterne køre deres eget show, for så mister de kontrollen over deres vigtigste produkt: Rangeringerne på Google. Det er ofte en smuk dans, men nogle gange kan den godt virke lidt krampagtig.

SEO er en disciplin i at gå på splintret glas

Professor Clemons beskrev online marketing som advertising, der var slået til splinter ud over hele nettet. Det er ikke helt galt, og det er på disse splinter at SEO eksperten mestrer sin dans. At dyrke SEO er nemlig at tage alt hvad vi kendte som gode varer og dreje det rundt og udspille det mod hinanden.

SEO handler om at samle de ting op som andre startede

SEO handler om at samle de ting op som andre startede, lave det til sit eget eller genbruge det i sin forgængers billede. SEO er der hvor det sociale møder det tekniske og det tekniske taber til socialiteten. Det er mestrene fra sociologien, der har været bestemmende for Googles tekniske algoritmer, der definerer hvilke resultater der popper op på skærmen, når du skriver en bestemt sætning.

SEO er derfor  en disciplin i at gå på splintret glas

SEO er derfor en disciplin i at gå på splintret glas. Men ikke bare at manøvrere sig rundt på farlig grund er SEO ekspertens dyd. Nej hans største styrke er evne til at samle de splintrede stykker op og gøre dem til fantastisk SEO.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Gode råd og tips til SEO og søgemaskineoptimering

Gode råd og tips til SEO og søgemaskineoptimering. Se de gode råd i bloggen og få bedre placeringer til dit site. Begynd på din SEO-rejse m...