søndag den 7. januar 2018

5000 Links på 1 dag

Sick Submitter fra SickMarketing er helt unikt og hos os er vi vilde med programmet!

Dette Linkbuilding software gør det muligt for dig at generere tusinder af gode links til dit site, på bare få timer.
Helt unik er det at Sick Submitter gør følgende for dig:
- Vælger sites
- Laver profiler
- Klikker på aktiverings links
- Laver Links
Ja faktisk skal du knapt røre en finger, og så har du tusinder af links med netop det søgeord som dit site skal ranke højt på! og det kommer den til!


Vi har arbejdet utroligt meget med Sick Submitter og kan derfor give dig en anmeldelse ud fra følgende kategorier:
- Brugervenlighed
- Pris
- Kvalitet
- Support
- Resultat
Alt i alt scorer Sick Submitter topkarakterer og har kun få mangler!  Sick Submitter er bestemt værktøjet der kan udføre dit SEO job for dig, uden du skal røre en finger.
Her giver vi en uddybet forklaring af de forskellige kategorier:
Brugervenlighed:
Der er ikke nogen som helst tvivl om at Sick Submitter er meget let at bruge, men samtidig er det heller ikke et Linkbuilding værktøj for helt nybegyndere. Man skal altså have en fundamental forståelse for SEO software generelt, for at kunne benytte Sick Submitter til dets fulde, eller være istand til at lære det. Men når du først har det fundamentale på plads, er Sick Submitter måske det mest brugervenlige SEO Software på markedet.
Derudover har Sick Submitter en indbygget Spinner, så alt din tekst bliver unik når du laver links med værktøjet.
Pris:
Sick Submitter er yderst prisvenligt. Det koster 19USD/måned – Svært at finde et stykke software det kan det samme, til samme pris.
Kvalitet:
Man kan hurtigt se at det har taget mange måneder og måske år, at udvikle Sick Submitter. Kvaliteten af dine links bliver helt utrolige og de sites Sick Submitter bruger til Link Building er både med Høj Pagerank og god kvalitet. Set i et stort billede er det faktisk svært at se hvor Sick Submitter skulle have mangel på kvalitet.
Support:
Sick Marketing tilbyder en række af support muligheder, heriblandt tlf, email, live support, chat support osv. fantastisk hvis man har et problem. Derudover har Sick Marketing et support forum hvor du kan få svar på de fleste spørgsmål samt høre hvad andre brugere gør og hvilke teknikker der virker bedst.
Resultat:
Såfremt du gerne vil have kvalitetslinks til dit site og du ikke vil bruge 3 måneder på at lave dem – så SKAL du prøve Sick Submitter. Resultatet er fantastisk og du kan hurtigt lave over 10.000 links.

Sick Submitter kan lave links på følgende måder:
- Profile Links
- Social Bookmarks
- Artikel Links
- Mulighed for at “ping” dine links
Og meget mere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Gode råd og tips til SEO og søgemaskineoptimering

Gode råd og tips til SEO og søgemaskineoptimering. Se de gode råd i bloggen og få bedre placeringer til dit site. Begynd på din SEO-rejse m...